Artesania d’Avantguarda: del llibre a l’exposició

Entrada exposició Artesania d'Avantguarda

El llibre de Tachy Mora ‘Artesanía Española de Vanguardia. Innovación y diseño en las industrias artesanas contemporáneas’ s’ha convertit en exposició.
Exposicio-Artesania-de-Vanguardia
La mostra, inaugurada el 14 de novembre, promoguda por Fundación EOI – Fundesarte i comissariada per la mateixa autora del llibre, reuneix obres d’una selecció de firmes que segons la periodista, comparteixen la determinació de realitzar les seves peces artesanalment, dotant les seves creacions d’una qualitat, delicadesa i creativitat sublims a través d’una aposta ferma per l’estética contemporània i el disseny.Jordi Labanda Candles

Jordi Labanda Candles
Així, les creacions de firmes com Loewe, Vialis o LZF Lamps o d’artesans com Enric Majoral o Xavier Manyosa entre d’altres, s’exposen juntament amb les espelmes que Cerabella ha realitzat en col.laboració amb Sybilla o Jordi Labanda.
Sybilla Candle

Sybilla Candles
En només dos anys, l’esfera de l’artesania contemporània ha experimentat un desenvolupament espectacular; un fenomen que és una tendència global i que està cristal.litzant a un ritme imparable.
Espelmes-Cerabella-Artesania-Contemporania
L’exposició vol celebrar l’auge d’aquest fenomen amb aquesta extensa mostra de quasi 600 m2, integrada per 90 peces a 
CentroCentro, un dels espais més rellevants de l’escena cultural madrilenya actual, prop d’ El Prado i el museu Thyssen-Bornemisza.
Espelmes-Labanda-Sybilla-exposició
Tot un honor ser-hi present!
Exposicio Artesania Avantguarda Fotos de l’exposició: Fundación EOI – Fundesarte

Compartir a les xarxes socials