Artesania Espanyola d’Avantguarda, un llibre de Tachy Mora

A book by Tachy Mora on Contemporary Spanish Crafts

“Artesanía Española de Vanguardia. Innovación y diseño en las industrias artesanas contemporáneas” és un projecte editorial promogut per la Fundación Española para la Innovación de la Artesanía (Fundesarte). Escrit per la periodista cultural Tachy Mora i editat per Lunwerg en castellà i anglès , es pot trobar a les llibreries des d’octubre de 2011.

El llibre mostra una sèrie de casos procedents de l’àmbit de l’artesania espanyola d’avantguarda considerats com a exemplars per la creativitat del seu producte o de la seva estratègia comercial, pel seu caràcter innovador, per la qualitat del seu producte, per la seva interacció amb el món del disseny, o bé pel seu pla de comunicació. Cerabella apareix al capítol d'”Excel.lents” amb una selecció dels nostres clàssics i de les espelmes de dissenyadors com  Jordi Labanda o Sybilla.

Tachy Mora Portrait

SOBRE LA AUTORA

Tachy Mora treballa com a periodista cultural des de 1998. Col.labora habitualment amb el dominical del diario El País i amb la revista de cultura d’avantguarda Neo2, escrivint articles i crítica sobre disseny, arquitectura i artesania. També ha col.laborat amb el dominical del diari El Mundo i d’altres revistes com  Surface (NY), Elle i Citizen K España, publicacions de tendències com Spy o Vanidad i amb revistes especialitzades en disseny com Visual i Diseñart. Abans d’establir-se com a free-lance el 2003, treballà com a coordinadora de diverses publicacions, destacant la revista especialitzada en disseny Experimenta. Alterna la seva feina com a  periodista amb l’assessoria i el desenvolupament d’accions culturals relacionades amb el disseny.

www.tmpress.es

www.issuu.com/tachymora

 

Compartir a les xarxes socials