quan la naturalesa es transforma en espelma

 

Catalina Estrada, il·lustradora i artista colombiana, ​​ha dissenyat per Cerabella una col·lecció d’espelmes íntima i personal, fidel reflex del seu treball i inspiració. Una bellesa  salvatge on la natura és la principal protagonista.

La col·lecció està disponible en dos models, tots dos amb un ric llenguatge visual que transmet la força i el poder de dos universos vius diferents: les aus i els felins.

L’univers de les aus pertany al model “Clavel Azteca“. Aquest model porta una fragància refrescant i exòtica amb una sortida verda de bergamota que dóna pas a un cor balsàmic d’elemí i encens sobre una base suau de pàtxuli i cedre.

D’altra banda, ens trobem amb el poder d’una mirada letal, la ferocitat de la caça o la naturalesa més salvatge il·lustrant el model “Sabana“.

Un model per veure el regal tan immens que el món et té preparat si decideixes deixar-te portar sense pors, amb il·lusió i els ulls ben oberts. El perfum escollit és una càlida fragància afustada d’espècies amb lleugers acords afruitats i una base dolça d’ambre, evocant un paisatge selvàtic on una atmosfera lliure i fresca ho envolta tot amb el seu mantell verd.

Compartir a les xarxes socials