cerabella presenta: antique

 

Antique de ​Cerabella és el fruit del mestratge, de la passió per lo artesanal, del compromís i els valors de l’ofici cuinats a foc lent. Aquesta nova col·lecció de ​Cerabella​, amb un etiquetatge vintage, està formada per aquests cinc models d’espelmes perfumades.

Mojito & Mint: ​Una refrescant composició aromàtica de fulles de menta i cítrics obre un tendre cos de flors blanques sobre un fons de dolços concordes ambrats i d’almescos.

Herbes & Leaves: ​La fragància obre amb concordes afruitats i verds que jeuen sobre un cos  afustat i accentuat amb farigola, una exquisida combinació que reposa sobre una base d’almesc blanc.

Amber & Sandal: ​Concordes frescos de bergamota i flor del taronger que contrasten amb una sortida de  matisos especiats. Un cor oriental d’ambar i encens ens situa sobre un fons afustat de sàndal, pachulí i dolça vainilla.

Vanille Suede: Una sortida especiada i verd precedeix a un cor amb notes exòtiques de flors de vainilla i gessamí d’Aràbia. El dolç fons es compon de concordes accentuats de cacau, almesc i cremós sàndal.

Les cinc fragàncies de la col·lecció Antique de ​Cerabella també estan disponibles en reed difuser, els seus recanvis i room esprai.

Compartir a les xarxes socials