CERABELLA PRESENTA: KOMOREBI

 

La paraula japonesa Komorebi significa “els raigs de sol que es filtren a través de les fulles dels arbres”. Aquest concepte inspira aquesta nova col·lecció d’espelmes perfumades: un joc de llums i ombres entre l’espelma encesa i el seu recipient decorat amb estampacions japoneses, un bonic símil del que ocorre entre les fulles i els centellejos de llum.

Matcha Tea: Un perfume con carácter donde acordes de té matcha y bambú nos evocan hacia un viaje al interior de los bosques de Kioto. A continuación nos invade la esencia de las flores de magnolia y lirio sobre una base ligeramente ambarada que combina con acordes de mate absoluto.

Matcha Tea: Un perfum amb caràcter on concordes de te matcha i bambú ens evoquen cap a un viatge a l’interior dels boscos de Kyoto. A continuació ens envaeix l’essència de les flors de magnolia i lliri sobre una base lleugerament ambrada que combina amb concordes de mat absolut.

Pomagranate: Un perfum alegre amb una primera impressió afruitada de gerd i magrana, combinada suaument amb una delicada fragància d’encens i clau. Notes de cedre de Virgínia i patchouly s’encarreguen de donar-li caràcter al perfum ambrat que compon aquesta simfonia d’olors.

White Lilly: Aromes dolces de mandarina i grosella les notes de la qual ens transporten a un capvespre primaveral, al costat d’essències de lliri blanc que posseeixen els nostres sentits sobre un fons ambart i d’almesc.

Compartir a les xarxes socials