cerabella presenta Sir Lank

 

La nova col·lecció ​Sir Lankester recull les espelmes escultòriques inspirades en aquestes espècies que tant han estudiat naturistes i biòlegs. Aquesta col·lecció rep el seu nom pel cèlebre catedràtic en zoologia Ray Lankester, un amant de la naturalesa i les seves formes de vida.

SirLank1 és una espelma escultòrica en forma de balena, disponible en diversos colors i de generós volum, sobre un discret i contundent pedestal de ferro envellit. Una espelma singular i fascinant, que de la mà de ​Cerabella​, ​ens submergeix cap a l’univers marí i ens trasllada directament cap a aquest racó privilegiat de l’oceà on la naturalesa es manté pura i salvatge. Un homenatge a la mar i a les persones que, com un tresor ocult, el porten sempre dins de si mateixes.

Seguint la línia de l’espelma escultòrica en forma de balena, la nova col·lecció ​Sir Lankester de ​Cerabella també llança una altra elegant espelma escultòrica amb forma de petxina disponible en diversos colors. Aquesta espelma de gran grandària, es caracteritza principalment per la seva pantalla de cera, la seva estructura simula la forma d’una petxina marina i la seva hipnòtica silueta es troba entre oberta de manera que quan està encesa, la cera fa de pantalla i crea un magnífic joc de llum. Aquesta col·lecció complementen les espelmes ​de ​Cerabella​ Ammon i Uris, també inspirades en fascinants criatures marines.

 

També disponibles a la nostra nova botiga online Cereria Abella >>>Visita’ns aquí!

Compartir a les xarxes socials