crèdits & nota legal

CRÈDITS

DISSENY WEB:
Lagrafica 210

PROGRAMACIÓ:
Clara Morral

TEXTOS I IMATGES:
Cerabella s.l.

 

INFORMACIÓ LEGAL

Aquesta pàgina web és propietat de
CERABELLA SL i està inscrita al Registre Mercantil de Barcelona:
Núm 2177/03 Tomo 22326 Folio 14 Hoja B35033 Inscripción 9

CONDICIONS D’ÚS

L’usuari es compromet a utilitzar les pàgines de cerabella d’acord amb l’establert per la legislació vigent.

L’accés a les pàgines de cerabella és responsabilitat de l’usuari i, per sí mateix, no suposa cap vinculació comercial ni de cap altra mena entre l’usuari i CERABELLA S.L.

CERABELLA S.L. es reserva tots els drets de propietat intel.lectual sobre tota informació o imatge continguda en les pàgines de Cerabella.

Aquest espai web és propietat de CERABELLA S.L. i se’n prohibeix la reproducció total o parcial sense l’autorització expressa de CERABELLA S.L.

CERABELLA S.L. refusa tota responsabilitat que es derivi d’una mala utilització dels continguts mostrats en aquesta pàgina i es reserva el dret d’actualitzar-los, eliminar-los i limitar-hi o restringir-hi l’accés en qualsevol moment, de manera temporal o permanent. Concretament, refusa la responsabilitat sobre la informació que continguin pàgines web de terceres persones connectades mitjançant enllaços (links) amb les pàgines web de cerabella.

Qualsevol informació proporcionada per l’usuari serà recollida conforme l’establert per la Llei Orgànica de Protecció de Dades 15/1999 de la legislació espanyola.

Best Natural Looking Hair Replacement Systems and Toupee for Men