DÍA DE LA MARE

 

El Dia de la Mare és una tradicional celebració estesa per tot el món, un particular homenatge a les meravelloses dones que ens han donat la vida i ens han criat durant anys amb l’amor més gran de tots, l’amor de mare.

Després de tant de sacrifici i dedicació cap als seus fills, que menys que retornar tot aquest esforç i afecte celebrant un dia en el seu honor, i per què no?, regalant una cosa bonica com per exemple alguna de les magnífiques espelmes, room esprais i difusors que proposa Cerabella. Al cap i a la fi es mereixen això i moltíssim més!

L’espelma Organic Hurracaine, està creada amb materials orgànics i a més conté olis essencials de citronel·la de java, eucaliptus, llimona i taronja. Ideal per al jardí perquè a més de decorar la citronel·la serveix com a repel·lent d’insectes. El room spry numero 10 de la col·lecció Numbers, conté la fragància de Rose & Cardamom, una aroma dolça de roses silvestres amb un punt oriental que crea una combinació cremosa, floral i plena de vida.

L’espelma Sommergrün combina la citronel·la de ​Cerabella amb la refrescant fragància de cogombre. Una fusió d’aromes que posseeix un beneficiós efecte capaç de repel·lir vespes i mosquits, perfecte per a primavera-estiu. Els difusors de l’original col·lecció Komorebi estan disponibles en quatre fragàncies diferents que ens traslladen per uns instants al país del sol naixent.
Compartir a les xarxes socials