L’art de conservar una espelma

 

Una bona espelma és com una petita obra d’art, posseeix una bellesa efímera que mereix ser cuidada. Cerabella posa a les nostres mans un kit per a la cura eficaç d’espelemes compost per quatre accessoris i la seva guia d’ús.

Les eines són metàl·liques de color negre i amb un tacte vellutat, inclouen un elegant estoig que facilita mantenir-les en ordre. Un sofisticat regal per a qualsevol amant de les veles.

 

Espavilador: És una eina en forma de tisora amb receptacle. S’utilitza per a avivar la flama eliminant de la metxa la cendra i les boles de carbó, que a vegades es produeixen per la combustió d’elements estranys, com poden ser la pols o alguns components dels perfums. El receptacle serveix per a evitar que la part eliminada caigui en la cera fosa.

 

Calador: És una eina que permet apagar la flama d’una espelma enfonsant la metxa en la cera fosa i redreçant-la just després. Serveix per a les espelmes en recipient, i permet un apagat ràpid i sense fum, alhora que impregna la metxa de cera permetent un posterior encès més ràpid i eficaç.

 

 

Apagaespelmes: És un accessori que serveix per a apagar les espelmes de canelobre evitant les esquitxades de cera que es produeixen quan s’apaguen bufant.

 

 

Safata de cures: Serveix per a col·locar tant l’espelma que serà tractada com les eines a utilitzar, així evitarem deixar els accessoris en ús en una altra superfície que podria resultar tacada de cera

Aconsegueix ja aquests fantàstics accessoris per a la cura de les teves espelmes!

 

 

 

Compartir a les xarxes socials