NoaNoa: naturalesa pura

Les espelmes NoaNoa posseeixen l’elegància de la senzillesa més captivadora i el nu més suggerent. Una col·lecció que recull l’admiració que va sentir Paul Gaughin Quan va descobrir l’illa de Tahití -fascinació que mai abandonament- modelada en una col·lecció d’espelmes úniques.

NoaNoa és puresa, innocència i bellesa en la seva màxima expressió entre fresques i dolces notes de gardènies, les flors amb què les dones tahitianes decoren els seus cabells i que són la base aromàtica d’aquesta col·lecció. Una fragància que ens transporta a les seves cristal·lines i turqueses aigües i als exuberants parcs i jardins de la gran avinguda Bruat per la qual tant va passejar el pintor francès.

El tornejament manual del recipient d’aquesta espelma deixa l’empremta d’un suggerent relleu que converteix cada peça en única i inimitable. Els seus sobris colors, blanc i gris, la fan una espelma ideal per decorar les més glamuroses festes i esdeveniments i convertir qualsevol espai en un petit racó paradisíac.

Compartir a les xarxes socials