Nova col·lecció Hudson Yards de Cerabella

 

Endinsa’t en un viatge per la gran poma a través de la col·lecció d’espelmes perfumades inspirades en el nou veïnat novaiorquès de Hudson Yards. Art, comerç, luxe i frescor són els components que es barregen en aquest ambiciós projecte immobiliari a la vora del riu Hudson i que Cerabella ha plasmat en aquestes quatre espelmes perfumades i els seus corresponents reed difuser:

TREE: Trossets de bosc i natura decoren el nou barri novaiorquès i configuren aquesta fragància, formada per notes fresques de pi i romaní seguides per un cor afustat que reposa sobre una exquisida base d’almesc.

LIME: La frescor que desprèn tot el projecte Hudson Yards és inqüestionable i es reflecteix en l’agradable aroma cítric d’aquesta espelma, amb un cor floral combinat amb notes de llima sobre una base de menta i menta.

HEMP: Una fragància moderna, en sintonia amb la cultura artística de New York. Una entrada de notes verdes precedeix el cor d’aquest jove perfum format per refinats acords fruiters i de cànem, sobre una dolça base de marcat caràcter floral.

ROSE: L’illa de Manhattan procura sempre vestir amb flors els seus carrers asfaltats. En aquesta fragància, una entrada d’aromes balsàmics de lavanda ens dóna la benvinguda, per submergir-nos en un camp infinit de roses que descansen sobre una agradable base almescada.

Veure catàleg >

Compartir a les xarxes socials