Nuria Mora a Elle Decor

 

La inclassificable artista Nuria Mora apareix al darrer número d’Elle Decor per obrir-nos les portes de casa seva on constatem que el seu gust exquisit pel color va molt més enllà de la seva obra.Nuria-Mora-Espelma-Aromatica-Ilustrada
Artista polifacètica, Nuria ha exposat a museus de renom com la Tate Modern o la Fundació Miró i ha col.laborat amb marques com Loewe, el País, Cirque du Soleil o Sybilla, però també ha passat moltes hores treballant als murs de la ciutat embellint el carrer amb els seus murals de geometries i naturalesa.
Elle-Decor-Nuria-Mora-Espelmes

Elle-Decor-Nuria-Mora-espelmes-perfumades
Fortament vinculada a l’Street Art, les seves creacions s’han desmarcat de qualsevol tendència, sigui mitjançant instal.lacions, pintures murals, aquarel.les, gouache o projeccions de llum; en paper, sobre vidre o dissenyant una espelma aromàtica.Nuria-Mora-Espelma-Perfumada
La deliciosa proposta de Nuria Mora per la col.lecció Arts&Scents de Cerabella va ser Oriental. Una espelma perfumada de cera 100% vegetal en un got decorat amb branques d’or entrellaçades. La fragància que va escollir evoca un viatge a Orient, amb notes càlides de patxouli, orquídea de vainilla i almesc: tota una experiència.
Nuria-Mora-Espelma
Parlant del llenguatge de Nuria Mora, Rafael Schacter diu  “aconsegueix alliberar-nos del soroll diari i donar-nos un moment d’equilibri a la ciutat, una altra manera d’imaginar-nos el nostre entorn”.

Hi estem del tot d’acord.

Compartir a les xarxes socials