PRIMER APARADOR DE LA TEMPORADA PRIMAVERA-ESTIU 2020

 

La nova col·lecció primavera-estiu 2020 ja està disponible a la Cereria Abella del carrer Sant Antoni Abat n9 de Barcelona. En aquest cas la nova temporada s’estrena als aparadors de Cerabella amb Hudson Yards, quatre sofisticades espelmes perfumades i els seus corresponents reed difuser.

HEMP: Una fragància moderna, en sintonia amb la cultura artística de New York. Una entrada de notes verdes precedeix el cor d’aquest jove perfum format per refinats acords fruiters i de cànem, sobre una dolça base de marcat caràcter floral.

LIME: La frescor que desprèn tot el projecte Hudson Yards és inqüestionable i es reflecteix en l’agradable aroma cítric d’aquesta espelma, amb un cor floral combinat amb notes de llima sobre una base de menta i menta.

ROSE: L’illa de Manhattan procura sempre vestir amb flors els seus carrers asfaltats. En aquesta fragància, una entrada d’aromes balsàmics de lavanda ens dóna la benvinguda, per submergir-nos en un camp infinit de roses que descansen sobre una agradable base almescada.

TREE: Trossets de bosc i natura decoren el nou barri novaiorquès i configuren aquesta fragància, formada per notes fresques de pi i romaní seguides per un cor afustat que reposa sobre una exquisida base d’almesc.

 

Compartir a les xarxes socials