TIPS PER ACONSEGUIR QUE UNA ESPELMA DURI MÉS TEMPS

 

La revista de decoració Marie Claire ha publicat un article súper útil on aconsella què has de fer i què no perquè les espelmes aromàtiques durin més temps. Com a imatge de portada de l’article han posat la col·lecció Sucre de Cerabella.

 

No podem estar més d’acord amb les recomanacions de la periodista Cristina Sánchez de Pedro per Marie Claire. Com a complement a aquests passos, a Cerabella tenim l’accessori perfecte per aconseguir que l’espelma duri el màxim de temps possible, el nostre Candle Care Kit: un estoig de cura per a les espelmes compost per aquests quatre accessoris i la seva guia d’ús:

  • Espabilador: És una eina en forma de tisora amb receptacle. S’utilitza per avivar la flama eliminant del ble la cendra i les boles de carbó, que de vegades es produeixen per la combustió d’elements estranys, com poden ser la pols o alguns components dels perfums. El receptacle serveix per evitar que la part eliminada caigui a la cera fosa.

 

  • Calador: És una eina que permet apagar la flama d’una espelma enfonsant el ble a la cera fosa i redreçant-lo just després. Serveix per a les espelmes en recipient, i permet un apagat ràpid i sense fum, alhora que impregna el ble de cera permetent una posterior encesa més ràpida i eficaç.

 

  • Apagallums: És un accessori que serveix per apagar les espelmes de canelobre evitant les esquitxades de cera que es produeixen quan s’apaga bufant.

 

  • Safata de cures: Serveix per col·locar tant l’espelma que volem tractar com les eines a utilitzar, així evitarem deixar els accessoris utilitzats en una altra superfície, que podria resultar tacada de cera.

Les quatre eines són metàl·liques de color negre i amb un tacte avellutat, estan pensades per a tenir cura de l’espelma de manera eficaç i vénen organitzats dins d’un elegant estoig que facilita mantenir organitzats tots els accessoris. Un magnífic regal per a qualsevol amant de les espelmes.

Gràcies a la revista MiCasa per aquest magnífic article!

Llegir article>>>

Troba aquesta i altres col·leccions de Cerabella a la botiga online Cereria Abella

>>> Visita´ns aquí! <<<

Compartir a les xarxes socials