Tonka & Balsam, fragàncies de tardor & hivern

 

Tonka & Balsam (número 22) és una nova fragància que s’incorpora a la col·lecció Numbers. Es tracta d’una espelma que el seu acord comença amb unes notes, refrescants i dolces, de baies i préssec exquisidament equilibrades amb l’aroma balsàmica, especiada, dolça i tocs de pebre de la Myrra que es fundi amb un fons de Patxolí i Tonka.

L’essència de les faves tonka és la clau d’aquesta fragància, la capacitat de la qual per a fixar el perfum aconsegueix que el concorde aromàtic sigui inoblidable. Tonka & Balsam és una combinació sofisticada i elegant, en forma d’espelma en el clàssic recipient de vidre, en aquesta ocasió, en to verd alfàbrega.

A més Cerabella incorpora, per a tots els models d’aquesta col·lecció -un”must dels ciris perfumats-, la espelma en petit format i el room esprai. Ara tots els apassionats de les fragàncies Numbers també podrem ambientar, còmodament i ràpidament, totes les estades de la llar amb els seus inconfusibles perfums gràcies a aquest nou i pràctic format en esprai.

Compartir a les xarxes socials