Art pur en petites dosis

 

La col·lecció Abstract està inspirada en el moviment artístic conegut com a Neoplasticisme, l’objectiu principal del qual era simplificar les formes al màxim nivell possible. Segons Van Doesburg, artista destacat del Neoplasticisme, “despullem a la naturalesa de totes les seves formes i només quedarà l’estil”.

 

Full moon: les notes de cardamom i bergamota arriben als sentits amb petits tocs de violeta, cuir, làdan i rosa, que romanen durant tota la fragància fins a trobar-se amb una última nota de comiat, un perfum sec de fusta.

The summit: ens trobem amb un disseny diferent on essències de llimona, cardamom, alfàbrega, pàtxuli i nou moscada es fonen amb la fusta, aconseguint un perfum atractiu i acollidor al mateix temps.

Eclipse: la llimona i la suavitat de l’aigua es barregen amb la vibració de l’espígol i el mesc, donant pas a una agradable nota de fusta de cedre i sàlvia, creant una fragància que recorda la simplicitat de les formes en la que està basat el disseny d’aquesta col·lecció.

Into the wild: per acabar, un últim model, on una dolça i volàtil combinació de figues i fulles verdes obren pas al cor del perfum, notes de fusta amb un suau gust de fons a almesc.

 

Compartir a les xarxes socials