Fars per recórrer el món

 

A vegades no cal recórrer grans quilòmetres per fer la volta al món, amb la llum d’una espelma un pot somiar, imaginar i inclús percebre com és el Nord, Sud, Est o Oest del globus terraqüi. Els artesans de Cerabella han posat tot el seu amor en fer possible que una persona imagini com és l’entorn de Finisterre, el port de Boston, el far d’Alexandria o el de Mikomoto Shima.

 

 

Lighthouse collection‘. Així es denomina la nova col·lecció de les espelmes perfumades de Cerabella que transporten a qualsevol persona als entorns anteriorment esmentats. A través de les fragàncies de mandarina o ambre, un pot donar la volta pel primer far del món, el d’Alexandria; o un “còctel floral” de gessamí i rossa blanca et poden transportar al voltant del Boston Harbour.

glueless full lace wigs

 

Però si prefereixes apropar-te a la “fi del món”, el far de Finisterre és, sense cap dubte, el lloc idoni. Només percebre la fragància d’aquesta espelma, un s’imagina les onades trencant en les roques i l’aire fresc del Cap Finisterre. Una sensació molt similar es percep a l’hora d’apropar-se al far de pedra més antic del món, conegut com a Mikomoto Shima. La diferència rau en el perfum floral que emana del continent asiàtic, on es localitza. Les notes d’aranja i pàtxuli destaquen tan aviat com s’encén el ble de l’espelma que representa aquest far.

 

Quatre espelmes, quatre fars i quadre grans i delicades oportunitats per recórrer el món amb només encendre la flama. Quin far et ve de gust conèixer avui?

Compartir a les xarxes socials